Start | Colofon

Colofon

Algemeen

Dit is een website van:

Fietsknoop B.V.
Oranje Nassaustraat 11
6951AS Dieren Nederland

Voor meer informatie of hulp neem via e-mail contact met ons op.
Ons e-mailadres is info@fietsknoop.nl.

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer 64652726.

BTW nummer voor de omzetbelasting NL855763024B01.

Bankrekening NL98INGB0007013781 (BIC INGBNL2A).

Kaarten

De kaarten op deze website zijn gemaakt met gegevens van OpenStreetMap.

Gegevens

We gebruiken met toestemming gegevens van Stichting Landelijk Fietsplatform, Stichting Rustpunt, Nederland Fietsland, Vrienden van de Voetveren en CROW-Fietsberaad. We zijn niet aansprakelijk voor fouten in het materiaal van deze aanbieders.

Knooppunten Nederland

Deze website bevat knooppuntdata die gebaseerd is op de routedatabank van Stichting Landelijk Fietsplatform en Stichting Wandelnet. Copyright van de datasets blijft in alle gevallen bij de Stichting Landelijk Fietsplatform, Stichting Wandelnet, de fietsnetwerk-regio\'s en de regionale routepartners rusten.

Knooppunten Vlaanderen

Deze website bevat knooppuntendata die eigendom zijn van de Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties Toerisme Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant en Westtoer, verkregen onder een licentie met Toerisme Vlaanderen. Meer info is te verkrijgen via Toerisme Vlaanderen. De Vlaamse Provinciale Toeristische Organisaties en Toerisme Vlaanderen zijn niet verantwoordelijk voor het product waarin deze data worden hergebruikt, noch voor de wijze waarop ze worden hergebruikt.

Disclaimer

We trachten zo actueel en volledig mogelijk te zijn. Toch kan niet voorkomen worden dat de gegevens soms niet overeenstemmen met de werkelijkheid.

We zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor het routenetwerk zelf, het beheer daarvan of de aanleg daarvan.

We maken gebruik van het advertentieplatform van Google voor het verwerven van inkomsten. We doen ons best aanstootgevende advertenties te vermijden, dit is echter niet ten alle tijde mogelijk. Wij zijn niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze advertenties. Door gebruik te maken van ons platform ga je hiermee akkoord.

© 2024 FIETSKNOOP | Colofon | Privacy